PERMANENT MAKE UP

Visst vore det skönt att slippa sminka sig? Fylla i ögonbrynen eller eyelinern varje dag. Med permanent make up kan detta bli verklighet. Vi utför olika typer av permanent make up, för att göra en enklare vardag för dig.


Vi arbetar endast under de strikta reglerna för hälsovårdsmyndigheterna. För varje behandling kommer en ny steril nål används som sedan kastas direkt efter behandlingen.

MICROBLADING ÖGONBRYN

Vid Microblading/3D Phibrows används ett handverktyg som ser ut som en penna. Man gör små snitt med pennan och färglägger sedan huden. Denna metod håller ca 1 - 3 år, det är väldigt individuellt beroende på hudtyp, ålder och hur man tar hand om sin tatuering.
Sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet så det är väldigt viktigt att skydda ögonbrynen.


PRISER MICROBLADING ÖGONBRYN


Konsultation - 300kr (dras av vid behandlingstillfället)

3D Phibrows ögonbryn - 4000kr (1 återbesök ingår)

3D Phifusion inkl. skuggning - 4000kr

3D ögonbryn återbesök 1 - 2 år - 1500kr

3D ögonbryn återbesök 2 - 3 år - 2500kr


EYELINER OCH SKÖNHETSMOUCHÉ

PRISER EYELINER OCH SKÖNHETSMOUCHÉ


Konsultation
- 300kr (dras av vid behandlingstillfället)

Eyeliner över eller under - 2800kr (1 återbesök ingår)

Eyeliner över och under - 4000kr (1 återbesök ingår)

3D ögonbryn återbesök 2 - 3 år - 2500kr

Skönhetsmouché - 800kr

Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2 - 5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering. Denna behandling är perfekt för dig som älskar din eyeliner och för dig som alltid önskat en skönhetsmouché.

BRA ATT VETA INNAN DIN BEHANDLING

Så går en behandling till

En konsultation görs alltid innan behandlingen börjar där vi går igenom hur behandlingen går till och vad du kan förvänta dig. Jag är väldigt noga med att ni tagit till er informationen och därför undertecknas ett intyg av dig.

Behandlingen börjar med att vi tillsammans ritar upp formen och väljer ut den färg som passar dig bäst. Varje kund upplever behandlingen annorlunda vissa kunder kommer att känna vibrerande eller rispande och vissa kommer inte att känna någonting alls. Behandlingen tar ca 1,5-2 timmar. Innan du går hem så får du med​ dig skötselråd och vaselin.

Före behandlingen

  •  Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.
  •  Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök  så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2 dygn innan ditt inbokade besök.

Efter behandlingen

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas lite stark direkt efter behandlingen men det går bort ca 30% under den första veckan då sårskorpan börjar falla av. Läkningstiden efter behandlingen är 3 - 8 dagar men slutresultatet är upp till 6 veckor. Det ingår ett återbesök som görs efter 6 veckor i priset.


  •  Inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som  pigmenterat under de första 24 timmarna.
  •  Ingen träning på en vecka eller dusch under det första dygnet.
  •  Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.
  •  Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.