ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi har ett brett urval av olika ansiktsbehandlingar att välja bland.

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED EXUVIANCE

Exuviance Express

Pris 690kr Tid ca 30 min

Med ansiktsbehandlingen Basic får du en snabb uppfräschning med fokus på återfuktning och lyster. Denna behandling passar alla hudtyper. 

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, mask, serum, dagkräm.

Exuviance Classic

Pris 1190kr Tid ca 60 min

Ansiktsbehandlingen Classic är en djuprengörande och stimulerande behandling som återfuktar och skyddar huden.

Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask, serum, dagkräm.

Exuviance Advanced

Pris 1290kr Tid ca 75 min

Vi skräddarsyr behandlingen utefter dina behov.

Ingår: Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, portömning, ansiktsmassage, ansiktsmask "guldmask", skalpmassage, serum och fuktkräm.

Exuviance Deluxe

Pris 1390kr Tid ca 90 min

Lyxig och cellförnyande behandling med antiaging effekt. Intensivt återfuktande. Ger en nystart till spänd och trött ansiktsmuskulatur.En lyxig, avslappnande behandling med AHA-peeling och stimulerande massage. I denna behandling arbetar hudterapeuten med att exfoliera huden, tillföra huden fukt och näring, förebygga förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minska uppkomsten av orenheter. Behandlingen inkluderar den lyxiga "guldmasken" som intensivt återfuktar, reparerar och beskyddar. Sist men inte minst formas brynen för att ge ögonen ett lyft.


Ingår: Rengöring, AHA-peeling, portömning, formning av bryn, massage av ansikte, hals och dekolletage, specialmask "guldmask", handmassage, dagkräm.

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED ESSE

Esse Deepclean -Djuprengöring

Pris 1090kr Tid ca 60 min

En ansiktsbehandling där vi har fokus på att verkligen få ut alla orenheter din hud kan ha. Behandlingen inleds med rengöring och hudanalys. Därefter peeling (med eller utan ånga) anpassad efter ditt hudtillstånd och sedan görs en portömning. Slutligen läggs en härlig ansiktsmask som du och jag väljer tillsammans. Du får slappna av en stund nerbäddad i lugn och ro innan vi rundar av med avslutande produkter. 

Esse Essential Experience Ansiktsbehandling

Pris 1190kr Tid ca 60 min

Grundläggande ansiktsbehandling som passar alla. Behandlingen inleds alltid med rengöring och hudanalys. Därefter anpassar jag produkter och behandlingsmetoder efter dina behov. Vanligtvis inkluderas peeling med eller utan ånga, portömning, mask samt ansiktsmassage. Allt utgår från vilka behov jag ser att din hud har och vad vi kommer överens om. Du får en lugn och fin stund skräddarsydd just för dig.

Esse Luxurious Experience Ansiktsbehandling

Pris 1875kr Tid ca 120 min

En exklusiv ansiktsbehandling för dig som vill unna dig extra lyx. Perfekt gåva till mamma, bästa vännen eller den blivande bruden. Behandlingen inleds alltid med rengöring och hudanalys. Därefter anpassar jag produkter och behandlingsmetoder efter dina behov med fokus på att ge dig en stund med extra guldkant. Vanligtvis inkluderas peeling med eller utan ånga, portömning, mask samt ansikts-, dekolletage- och axel/nackmassage. Allt utgår från vilka behov jag ser att din hud har och vad vi kommer överens om. Du får en lugn och fin stund skräddarsydd just för dig.

Esse Ultimate Experience Ansiktsbehandling

Pris 1875kr Tid ca 120 min

En unik ansiktsbehandling med det lilla extra. Behandlingen inleds alltid med rengöring och hudanalys. Därefter anpassar jag produkter och behandlingsmetoder efter dina behov med fokus på lite mer exklusivitet. Vanligtvis inkluderas peeling med eller utan ånga, portömning, mask samt ansikts- och dekolletagemassage. Allt utgår från vilka behov jag ser att din hud har och vad vi kommer överens om. Du får en lugn och fin stund skräddarsydd just för dig.